Kerst Kalfsbief in Champignon Roomsaus

 Kerst Kalfsbief in Champignon Roomsaus

Kerst Kalfsbief in Champignon Roomsaus

Nu Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken en de Kerstman inmiddels op de stoep staat, wil ik een van mijn kerstrecepten met je delen en wel 'mijn pareltje': Kalfsbief in Champignon Roomsaus . Benieuwd hoe dit te bereiden met de A-Z ingrediënten? Lees dan hieronder verder.

Benodigdheden

1x Kerst Gourmet Menu

1x A-Z Gourmet sauzen & salades pakket

Bereidingswijze

* Begin met een flinke hoeveelheid champignons te bakken.

* Als deze aan 1 kant mooi bruin zijn, voeg je 1 lepel uien toe.

* Als de uien en de champignons klaar zijn leg je deze apart, maar maak het pannetje niet schoon. Bak nu de kalfsbief in een flinke klont kruidenboter. Leg deze apart om te rusten.

* Voeg het champignon-ui mengsel weer toe aan de pan samen met 3 lepels vocht van de komkommersalade en 1 lepel pannenkoekenmix. 

* Als het geheel gebonden is tot de gewenste dikte, giet je deze over de kalfsbief.

* Klaar is Kees, smullen maar.

 

Binnen barbecueën doe je samen

Naar BARBECUE.NL

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gourmetstel en/of elektrische grillplaat
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek & opscheplepels
  • Servetten

Service