Kerst Kalfsbief in Champignon Roomsaus

Kerst Kalfsbief in Champignon Roomsaus

Kerst Kalfsbief in Champignon Roomsaus

Hoe bereid je een kerst kalfsbief in champignonroomsaus?

Nu Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken en de Kerstman inmiddels op de stoep staat, wil ik een van mijn kerst gourmetrecepten met je delen en wel 'mijn pareltje': Kalfsbief in Champignon Roomsaus . Benieuwd hoe je dit kunt bereiden bereiden met de A-Z ingrediënten? Lees dan hieronder verder: 

Benodigdheden Kalfsbief in Champignon Roomsaus

1x Kerst Gourmet Menu

1x A-Z Gourmet sauzen & salades pakket

Bereidingswijze Kalfsbief in champignonroomsaus

* Begin met een flinke hoeveelheid champignons te bakken.

* Als deze aan 1 kant mooi bruin zijn, voeg je 1 lepel uien toe.

* Als de uien en de champignons klaar zijn leg je deze apart, maar maak het pannetje niet schoon. Bak nu de kalfsbief in een flinke klont kruidenboter. Leg deze apart om te rusten.

* Voeg het champignon-ui mengsel weer toe aan de pan samen met 3 lepels vocht van de komkommersalade en 1 lepel pannenkoekenmix. 

* Als het geheel gebonden is tot de gewenste dikte, giet je deze over de kalfsbief.

* Klaar is Kees, smullen maar.