Gourmetgeur verwijderen uit je gordijnen?

Gourmetgeur verwijderen uit je gordijnen?

Gourmetgeur verwijderen uit je gordijnen?

Gemak onder eigen dak

Heerlijk, de donkere maanden zijn weer aangebroken. De wind raast om het huis en de bladeren dwarrelen van de bomen. Het is buiten grijs en grauw, maar binnen wordt het steeds gezelliger. Nu in deze tijd de energiekosten de pan uitrijzen, behoort uiteten misschien niet meer tot jouw nummer 1 prioriteit. Wil je toch lekker culinaire én voordelig genieten de komende donkere maanden, denk dan eens aan ons. Wij leveren heerlijke gourmetmaaltijden aan huis. Wij verzorgen alles van A tot Z, oftewel van vlees/vis/vegetarisch tot de afwas aan toe. Geniet de hele avond van lekkere zelf bereide gerechtjes: maak een omeletje of bak een pannenkoekje met spek. Of ga voor een lekkere minibiefstuk met uien. Jammie...het water loopt ons hier al in de mond. Erg leuk ook om met de kinderen te doen. Thuis feesten veel gedoe? Nee hoor, als je voor A-Z kiest, kies je voor gemak onder eigen dak. Je hoeft alleen te vragen of je gasten allemaal wat bier, wijn of frisdrank meenemen en jouw feest kan beginnen. Thuis ben je niet gebonden aan tijden en kunnen jij, je vrienden en kids helemaal zichzelf zijn. Je hoeft niet opgeprikt aan tafel te zitten met een knellende broekriem of net te strak zittende blazer of mini-rok. Nee…thuis is het zelfs geoorloofd aan te schuiven in je joggingpak haha. Hoe heerlijk is dat! Eten totdat je niet meer kunt in je eigen huis, dit kan met hulp van A-Z. De volgende dag halen wij de vuile vaat bij je op, dus dat scheelt ook weer wat uurtjes afwas. Wel kun je misschien wat last hebben na afloop van je gourmetfeestje van 'vieze geurtjes' maar ook deze gourmetlucht verwijderen wordt met onderstaande tips een fluitje van een cent. 

Lekker makkelijk gourmetlucht verwijderen

* Geurspray: Lekker makkelijk. Even spritzen en klaar is Kees.

* Koffiebonen: Laat er bijvoorbeeld een paar oplossen in een pannetje water op een laag pitje. Koffiebonen kunnen geuren namelijk neutraliseren.

* Wasverzachter: Verwarm wat wasverzachter(of wasmiddel). Zo worden de ‘vieze luchtjes' snel verbloemd.

* Geurkaarsen: Zet op diverse plekken in je huis wat sterke geurkaarsen neer. Na een paar uurtjes ruikt je huis weer lekker fris.

* Azijn: Ook een pannetje met water en azijn kan helpen. Helemaal als je dit pannetje tijdens het gourmetten al op een laag vuurtje opzet, zodat alle ‘vieze geurtjes’ meteen kunnen worden opgenomen

*Raam open: Mocht je met bovenstaande tips nog niet helemaal het gewenste resultaat bereiken of heb je deze luchtverfrissers gewoonweg niet in huis, open dan gewoon je ramen. Denk er wel even aan je verwarming laag/uit te zetten. De energiekosten zijn al hoog genoeg toch... Ook kun je de ramen aan de binnenkant even afzemen. Vet hecht zich vooral op glas en textiel. Om je gordijnen te beschermen kun je ze het beste eraf halen of na afloop morgens buiten in de mist hangen. Als je vaste raambedekking hebt, dan kun je een plantenspuit vullen met azijnwater en dat over de gordijnen vernevelen. Of een textielspray kopen in de winkel.

Dinner date

"Wij, als culinaire verwenners, staan te popelen on jou kennis te laten maken met onze nieuwe gourmetmenus. Bovenstaande tips over wat te doen tegen gourmetgeur zullen zeker van pas komen. We zien ons snel bij jou thuis, afgesproken?"

Met Limburgse groet,

A-Z chefkoks Robert & Dennis