Gourmet recepten

Gezellig met familie, vrienden of kennissen een avondje gourmetten. Gezelligheid, samenzijn en genieten zijn kernwoorden die we hieraan kunnen koppelen. Al meer dan 30 jaar zorgt A-Z voor gezellige avonden met een overheerlijke gourmet. Maak naast onze gourmetmenu’s eens gebruik van enkele gourmet recepten die het gourmetten nog lekkerder maken. Denk hierbij eens aan recepten met vlees of vis. Of kies eens voor vegetarische gerechten en bijgerechten. Heb je zelf nog heerlijke gourmet recepten? Laat het ons weten!

Gezellig gourmetten

Gourmetten recepten

Ervaar eens onze lekkere en eenvoudige gourmet recepten voor bij het gourmetten. We hebben voor iedereen wat wils. Kies uit onze vlees-, vis- en vegetarische recepten en geniet daarbij ook van enkele bijgerechten. Zo maak je van elke gourmetavond weer een heerlijke beleving!

Gourmet recepten vlees

Experimenteer eens met vlees tijdens het gourmetten. Maak een keuze uit onze vele vlees gourmet menu’s en bekijk eens onze gourmet recepten voor vlees.

Gourmet recepten vis

Vis is snel klaar en uitermate geschikt tijdens het gourmetten. Ben jij een echte visliefhebber? Wij hebben enkele heerlijke gourmet recepten met vis voor jou op een rij gezet om de gourmetavond nog lekkerder te maken.

Vegetarische gourmet recepten

Ook aan de vegetariër hebben we gedacht. Heerlijke vegetarische gourmet recepten staan voor jou klaar. Bekijk hier al onze vegetarische gourmet recepten.

Bijgerechten gourmet

Een salade of andere gerechten voor bij het gourmetten? Maak het gourmetten nog uitgebreider met eigen gecreëerde bijgerechten voor bij de gourmet.

Algemene tips

Gebruik onderstaande gourmet tips eens om extra te genieten van onze gourmetmenu’s. Heb je zelf nog leuke en lekkere tips? Geef ons een seintje!

 • Maak het vlees extra mals door het te marineren. Zo blijft de vleessmaak behouden en blijft het vlees heerlijk sappig;
 • Smeer het vlees eens in met onze bijgeleverde gourmet sauzen. We horen zelf positieve verhalen over de honing-mosterdsaus. De smaak van de saus trekt dan heerlijk in het vlees als je ze hiermee insmeert;
 • Vlees of vis omwikkeld met een plakje spek is een sublieme combinatie die eenvoudig zelf te bereiden is;
 • De broodjes hamburger zijn vooral bij kinderen enorm populair. Leg de broodjes van te voren even op de gourmet waardoor ze iets knapperiger worden. Zo genieten ze van een heerlijk broodje hamburger;
 • Leg eens in een zilverfolie omwikkelde banaan op de gourmet om een succesvol toetje te creëren tijdens het gourmetten. Maak dit af met kersen en slagroom. Een heerlijk toetje!

Binnen barbecueën doe je samen

Naar BARBECUE.NL

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

 • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
  zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
 • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
 • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

 • Gourmetstel en/of elektrische grillplaat
 • Porseleinen borden
 • RVS bestek & opscheplepels
 • Servetten

Service