Ontmoet híer onze barbecue duizendpoot

Ontmoet híer onze  barbecue duizendpoot

Ontmoet híer onze barbecue duizendpoot

Van vele markten thuis

"Ik ben Remo Broere (Social Media Manager), 22 jaar oud en zo’n 3,5 jaar werkzaam bij A-Z. Ik ben na mijn eindexamen begonnen als chauffeur. Inmiddels ben ik uitgegroeid van mentorchauffeur en bakspecialist tot Social Media Manager en Marketing Medewerker. Het bijhouden van de Social Media, het maken van content en een stukje productfotografie, behoren tot mijn takenpakket. Ik woon nog gezellig thuis in Leunen bij mijn moeder en broertje. Als mijn portemonnee het toelaat dan ben ik met de noorderzon vertrokken. 'Waar naar toe?' Het liefst eerst naar Italië, voor vakantie dan wel hé. En wel met zo’n originele VW T1 busje. Lekker de vrijheid opzoeken en Italiaans leren spreken is een droom van mij. Van kinds af aan ben ik al verliefd op de Italiaanse cultuur, de temperamentvolle mensen en de Italiaanse eetgewoontes. Mijn ouders hebben mij bij de geboorte een Italiaanse naam meegegeven. Toeval? Dat weet ik zo niet, ik zal het eens bij ze navragen."

Werkvloer

"Binnen A-Z sta ik bekend als ‘die lange‘. Mijn collega’s weten mijn naam vaak niet maar kunnen zich vaak wel mijn reusachtige postuur herinneren. Wat ik zo mooi vind aan het bedrijf A-Z? De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk. Mijn collega’s zijn nuchter van aard. 'Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg', is niet voor niets de slogan van mijn baas Jack Willems. A-Z Barbecue Service is een nationaal bekend bedrijf en heeft een gigantisch netwerk en klantenbestand. Als baas zijnde van zo’n grote business kun je in mijn ogen doen en laten wat je wil. Maar in het hoogseizoen staat de baas zelf de chauffeurs mee te helpen met het laden van de bussen. Dit is geen valse bescheidenheid maar gewoon oprechte passie en plezier."

Kwaliteiten

"De zomerdrukte is nog steeds in volle gang en dan ben ik op mijn best. Ik houd van werkdruk zowel op de bus als op kantoor. Mijn creativiteit, vindingrijkheid en open sociale karakter maken mij tot wie ik ben. Mij zul je niet vaak aantreffen, liggend op de bank, voor de tv. Ik heb wel leukere dingen te doen zoals bijvoorbeeld barbecueën met de buurman of de natuur intrekken met mijn fototoestel. Ik ben een bezige bij en word van lekker bezig zijn gewoon een blij ei."

Favoriete A-Z food

"Als ik ga barbecueën dan doe ik het goed. 'Welk menu mijn favoriet is?' Allemaal smaken ze super maar meestal ga ik toch voor een van de seizoensmenu's. Momenteel is dat het Nazomer Barbecue Menu. Deze seizoensmenu's zijn altijd maar een korte periode verkrijgbaar en zo blijft ons bedrijf altijd bezig met het verbeteren van de grillmenu’s. We gaan mee met de tijd. Een tomahawk van de barbecue of bavette van de barbecue is dus aan mij ook wel besteed. Stokbrood bestel ik altijd extra, vooral als mijn buurman komt. 'Hoezo, lust die geen vlees of vis dan?', hoor ik jullie denken. Nee, inderdaad, die eet alleen maar brood. 'Dat is toch raar?' Niet als je nu hoort dat het over mijn goudvis gaat. Die wordt bij ons thuis ’buurman’ genoemd, lachen toch haha ha."

Toekomst

"Waar ik over 5 jaar werk?" Ik hoop nog steeds bij A-Z Barbecue Service werkzaam te zijn. Mijzelf blijven ontwikkelen is mijn prioriteit. Daar krijg ik bij A-Z ruim de gelegenheid voor. Als iets saai wordt dan haak ik af. Lekker bezig zijn met mensen en flink gas geven is aan mij wel besteed. Ik ben een echte duizendpoot, maar dan wel een héle lange hah. Ooh ja...misschien dat een emigratie naar Italië er ook nog ooit van komt. De tijd zal het leren, ciao, ciao!"