Welke bubbels drink jij als de klok 12 uur slaat?

Welke bubbels drink jij als de klok 12 uur slaat?

Welke bubbels drink jij als de klok 12 uur slaat?

Twelve o'clock

Als de klok 00.00 slaat brengt heel de wereld met bubbels een toast uit op het nieuwe jaar. Welke bubbels haal jij in huis of zie je inmiddels door het grote aanbod van dranken het bos niet meer? Met één (of meerdere) van de onderstaande 10 drankjes kun je 2024 spetterend beginnen:

1. Pommery Brut Royal

We beginnen dan wel meteen met een champagne, maar deze is zo lekker dat hij zeker een plekje in dit lijstje verdiend! De Pommery Brut Royal is een frisse en delicate champagne met een heerlijke bloemige smaak.

2. Pongracz Sparkling Brut

Deze Zuid-Afrikaanse vonkelwijn van Pongracz is gemaakt van de pinot noir and chardonnaydruif. Hij wordt volgens dezelfde methode gemaakt als champagne en heeft een ongekend goede smaak!

3. Zonin Prosecco

Deze zachte Italiaanse bubbel heeft een zeer fruitige smaak.

4. Pere Ventura Colleccion Privada Brut

In de verfijnde brut van Pere Ventura proef je wit fruit en citrus. Een levendige smaak met een heerlijke zachte mousse en knisperend frisse afdronk.

5. Moët & Chandon Brut Imperial

Wil je een high class oud en nieuw? Koop dan wereldberoemde champagne van Moët & Chandon. De elegante smaak en minstens net zo elegante uitstraling van de fles zijn absoluut oud en nieuw-waardig!

6. Pannier Champagne Demi Sec

Dit is de ultieme partner voor de zoete, volle oliebol die je ongetwijfeld gaat eten! Deze Pannier Champagne Demi Sec is iets minder droog dan de gemiddelde champagne, wat helemaal top is bij zoetigheden.

7. Asti Le Monferrine

Dit is een lichtzoete, superfrisse bubbel uit Noord-Italië. De bubbels van Asti Le Monferrine bevatten wat minder alcohol dan de meeste bubbels. Ook een topcombinatie met het Vis Gourmet Menu.

8. Faustino Cava Brut Rioja

De Spaanse Riojastreek is wereldberoemd vanwege haar rode wijnen. Maar wist je dat ze in deze streek ook cava maken? De Faustino Cava is een frisse en fruitige bubbel die geweldig past bij smaakvolle hapjes, zoals het Street Food Gourmet Menu.

9. Canti Prosecco

Deze lichtzoete Canti Prosecco  heeft een luchtige en frisse smaak. Heerlijk om al eerder op de avond mee te beginnen.

10. Piper Heidsieck Brut

Gemaakt door één van de oudste champagnehuizen ter wereld, is deze Piper Heidsieck Brut een echte klassieker! Een heerlijk kruidige champagne met klasse.

Gratis bubbels

Als je één van bovenstaande bubbels in huis haalt, dan zit je altijd goed. Je kunt ook een bestelling plaatsen voor op 31 december. Je krijgt dan van ons een  gratis flesje bubbels bij je bestelling. Welke? In ieder geval een héééle lekkere!

Toast je mee op een mooi en gezond 2024?