Geen keukenprins(es)? Word onze bestelkoning(in)!

Geen keukenprins(es)? Word onze bestelkoning(in)!

Geen keukenprins(es)? Word onze bestelkoning(in)!

Wat kook je op een familieweekend?

Lekker thuis met wat gasten of tijdens een vriendenweekend/familieweekend gezellig kokkerellen...wie kent het niet!? Voor de een het leukste om te doen, voor de ander een activiteit om van te gruwelen. Vaak probeer je met de beste bedoelingen iets lekkers op tafel te zetten voor je gasten, maar loopt het toch iedere keer weer uit op een fiasco. Conclusie: Je bent geen keukenprinses. Daarbij heb je een hekel aan boodschappen doen en heb je niet het geduld om uren in die kookpotten te staan roeren. Maar je bent wel aan de beurt met koken. Wat nu?

Culinaire hoogstandjes

Niet iedereen houdt van koken. Dat hoeft ook niet. De vele restaurants en kant-en-klaar maaltijden bieden uitkomst aan zij die koken haten en zich tijdens etenstijd het liefst terugtrekken en verveeld voor de TV gaan hangen, om zo de tijd te doden. Vermijden wordt op lange termijn lijden. Kom uit die comfortzone en daag je uit. Een goed alternatief in dit geval is onze Gourmet Service. Het allerbelangrijkste: jij hoeft geen supermarkten te doorkruisen op zoek naar lekkere ingrediënten die iedereen lust of urenlang producten te bestellen op je computer. Nee…wij brengen allemaal lekkernijen mee en jouw vrienden/familie bereiden dat, wat ze zelf lekker vinden. Zelfs jij, als kok met twee linkerhanden, gaat zelf aan de slag. Iedereen is lekker bezig en zit gezellig aan tafel. Geen uren meer in de keuken door (moeten) brengen, zodat jij je gasten op het eind van de avond amper gesproken hebt. Nee…onze all-in gourmetmenu’s zorgen voor eigen bereide culinaire hoogstandjes van hen, waar je het niet van zou verwachten:  'Jouw bejaarde Ome Piet bakt voor het eerst in zijn leven een ei, jouw kleine nichtje Ineke blijkt met haar zelf bereide broodje hamburger op 4-jarige leeftijd al een ware keukenprinses en jij steelt de show met jouw eerste eigen, zelf gebakken biefstuk. Hoe leuk!'

Geen afwas met veel eters

Als je met een grote groep eet heb je achteraf ook een grote berg afwas. Ben jij ook nog eens tot afwashulp gebombardeerd, dan ben je daar niet blij mee. Jouw vrije tijd is kostbaar. Je werkt je iedere dag een slag in de rondte en in je vrije tijd wil je ontspannen en genieten….zeker NIET afwassen. Ook dan biedt onze gourmetservice uitkomst. Al het smerige porselein, bestek en gourmetstelletjes/bakplaten worden door onze service de volgende dag weer opgehaald, zodat je extra tijd hebt voor je vrienden en familie. Met onze  all-in Gourmet heeft iedereen dikke pret. Dus ben jij binnenkort aan de beurt om een etentje te verzorgen? No worries. Wij zorgen voor  gourmetgemak onder eigen dak.

Dus geen keukenprins(es) maar wel gasten over de vloer (met kerst)? Bestel dan maar snel op gourmetten.nl!