Hoe verras jij jouw Valentijn?

Hoe verras jij jouw Valentijn?

Hoe verras jij jouw Valentijn?

Hoe vieren A-Z klanten Valentijnsdag? Lees hieronder snel verder!

Valentijnsdag vier je met een barbecue, gourmet of thuisdiner

Wil jij jouw Valentijn op 14 februari ook verrassen met een lekker etentje? Wij bieden als all-round cateraar diverse mogelijkheden. Een borrelbarbecue of een (vegetarische) gourmet tot zelfs een luxe 4-gangen diner, wij regelen het voor je. Jij bestelt, wij bezorgen en jullie gaan samen genieten van lekker eten én elkaar. Wij vroegen via een korte enquête aan onze vaste klanten hoe zij  Valentijnsdag vieren. Antwoorden als ‘met bloemen’,  'een goede parfum’, ‘een bioscoopfilmpje pakken’ scoorden hoog, maar niet zo hoog als het antwoord: Thuis met lekker eten’. De liefde gaat blijkbaar vandaag de dag nog steeds door de maag, zowel bij jong als oud.

Klanten aan het woord over A-Z Barbecue Service

Jetske  Willemsen (45 j.): “Ik bestel al meer dan 10 jaar op Valentijnsdag een gourmet. Samen met mijn twee tienerkinderen en mijn eigen Valentijn maken we er dan een liefdevolle en smakelijke avond van met zijn viertjes.”

Ivo van Denzen (28 j.): “Via een collega die al jaren klant is bij A-Z, ben ik bij deze cateraar terecht gekomen. Ik ben geen keukenprins dus op Valentijnsdag ga ik niet in de keuken staan. Daar wordt mijn vriendin écht niet blij van. Ze wordt blij van luxe eten en dat regel ik dan ook in de vorm van een chique 4-gangen Valentijnsdiner thuis. Lekker makkelijk…zo kan onze baby van 3 maanden er ook gezellig bij zijn.”

Marijke de Groot (65 j.): “Valentijn vier ik áltijd. Mijn vriendin en ik kleden ons warm aan en daarna gaan we de hele avond onder een dekentje buiten naar de sterren kijken. We zijn na al die jaren nog steeds stapel verliefd op elkaar. Via A-Z regelen we een borrel barbecue zodat ook onze inwendige mens niks tekort komt.”

Willem Aarts( 21 j.): "Ik ben net gaan samenwonen en ons huis is nog een grote puinhoop. Om het met Valentijnsdag toch speciaal te maken ga ik samen met mijn schatje gourmetten. Als zij thuis komt van haar werk, zorg ik dat alles op tafel staat en we gelijk kunnen aanvallen. Daarna gaan we samen nog gezellig Netflixen. Of ik zelf in de keuken ga staan? Nee, zeker niet. Met twee linkerhanden op kookgebied laat ik dat graag over aan A-Z Barbecue Service."

Peter Gommans (77 j.): "Mijn vrouw is een jaar geleden overleden, daar heb ik veel verdriet van. Toch vier ik Valentijn. Samen met twee kleinzonen van 15 en 16 jaar. Zij komen gezellig bij Opa genieten van een binnen barbecue, die ik bestel bij A-Z waar ik jaren als bezorger heb gewerkt na mijn pensioenleeftijd. Bezig blijven houdt me jong net als barbecueën met de jongens haha ha."