Kies dit jaar voor een wild Kerstdiner

Kies dit jaar voor een wild Kerstdiner

Kies dit jaar voor een wild Kerstdiner

Hoe kun je kerststress voorkomen?

Het is bijna november. De tijd vliegt en de 1ste kerstplannen worden gesmeed. 'Waar eten we, met wie en wat?', dat zijn de 3 belangrijkste vragen de maanden voorafgaand aan Kerst. Er zijn  vaak de nodige app-gesprekken gevoerd, voordat iedereen tevreden is met de kerstplanning. Maar daarna begint het pas échttt en komen de volgende dilemma’s op tafel:  'Wie kookt wat, wie doet de boodschappen, waar kunnen we voordelig inkopen doen, welk porselein gaan we gebruiken en hebben we überhaupt genoeg servies voor een grote groep mensen?' Kortom: Kerststress

Thuis chique dineren met Kerst

Je hebt maar weinig vrije tijd. Jouw vrije tijd is kostbaar. Dus ben je absoluut geen keukenprins(es), houd je wel van chique dineren maar vind je uiteten met Kerst gedoe vanwege de drukte of ben je vergeten te reserveren en is je favoriete restaurant al volgeboekt? Geen paniek. A-Z is méér dan Barbecue! A-Z is méér dan Gourmet! Ga voor ons luxe kerst thuisdiner. Sinds 2022 leveren wij een compleet sterren-waardig Kerstdiner in 1 box, inclusief chique porselein en goudkleurig bestek. Dit jaar staat de kerstbox in het teken van het Veluws Wild, welke door onze chef-koks wordt geroemd om haar uitmuntende smaak en malsheid. Verschillende kerst bijgerechten zoals stoofperen, pompoen hoemoes, bospaddenstoelenmix en méér zullen het culinaire niveau van jouw Kerstdiner tot een grote hoogte stuwen.

Kerst kookgemak onder eigen dak

Onze kerstbox is voorzien van een handige bereidingskaart. Zelfs iemand met twee linkerhanden kan 'lekker makkelijk' een chique kerstdiner op tafel toveren voor een grote groep gasten. Met A-Z ga je met Kerst voor gezelligheid en kookgemak onder eigen dak. Ook kies je met deze seizoensbox voor extra 'quality time' met je familie en vrienden. Je hoeft namelijk geen uren door te brengen in de keuken. Nee...je kunt je lekker onder de gasten mengen, kerstliedjes zingen onder de kerstboom of een ouderwets bordspelletje spelen met de (klein)kinderen. Klinkt dit niet als een zorgeloze Kerst? Ik dacht van wel! 

Bestel op tijd want vol=vol.

Jelle: “Ga voor Kerst kookgemak onder eigen dak met het Veluws Wild Seizoensbox Menu