Jaarwisseling aan zee

Oud & Nieuw. Nog geen plan. Iedereen appt lukraak: “wat doen we?” Tot Eric (student economie, 21 j.) de bom dropte: “Huis van m’n ouders in Zoutelande, vanavond. Winterbarbecue?” Binnen tien minuten sluit de hele crew aan. Auto’s vol, muziek knalt, mood on point. Eén probleem: eten. Geen stress, geen winkelsprint. Simpel: Pitmaster Winterbarbecue Box van A-Z Barbecue Service besteld. Klik, klaar, geleverd. Iedereen opgelucht. Spontaan, chill, effortless

Racen naar de barbecue

Eric, F1-fanaat dus dol op snelheid, trekt meteen het gaspedaal door… op blote voeten over het gras. Iedereen sprint achter hem aan, bijna als een startgrid voor een race. De rook van de barbecue, de geur van tomahawk steaks en porchetta slaat in je neus. Glühwein in de hand, marshmallows vliegen door de lucht, borden worden gevuld, vingers sticky van saus. Iedereen zoekt een warm plekje bij het vuur. Chaos, gelach en warmte overal. Hier telt gezelligheid én lekker eten:  Eric en zijn vrienden genieten dan ook met volle teugen van de buitenlucht en de heerlijke winterse kost.

Aftellen met volle borden

Middernacht. De zee ruist, frisse lucht vol zout en rook. Glazen omhoog, vingers plakkerig, iedereen proost, iedereen lacht. Geen vuurwerk nodig — alleen deze vibe. Spontaniteit + vrienden + Winter Barbecue = perfecte start van het nieuwe jaar. Iedereen sluit aan, letterlijk en figuurlijk. Adrenaline, warmte, gezelligheid. Rennen, lachen, proeven: dit is Oud & Nieuw vieren zoals je wil: met een  last-minute winterbarbecue om nooit te vergeten.