Onze vleesschalen worden netjes gegarneerd geleverd op een plastic vakkenschaal, welke vervolgens is ingesealed. Onze sauzen en salades zijn ook afgegarneerd verpakt, ditmaal in plastic bakjes. Alle producten kunnen dus zo op tafel gezet worden. Wist je dat al onze plastic verpakkingsmaterialen van gerecycled plastic gemaakt zijn? Door deze bij het PMD-afval aan te bieden dragen we samen bij aan een schonere planeet!

Dit is afhankelijk van het aantal personen waarvoor je bestelt.
Wij rekenen 1/3 stokbrood p.p. Het aantal stokbroden wordt altijd naar boven afgerond. Om de versheid van ons stokbrood te garanderen wordt het niet voorgesneden.
Ons stokbrood wordt vers afgebakken en daarna meteen diep ingevroren. Dit om de kwaliteit van de stokbroden zo goed mogelijk te waarborgen. Hierdoor kan het zijn dat de stokbroden bij aankomst licht bevroren zijn. Je kunt de stokbroden na levering het beste uit elkaar leggen in een droge omgeving. Natuurlijk kun je de stokbroden altijd nog even in een voorverwarmde oven opbakken. Het stokbrood wordt geleverd zonder broodplank en broodmes.
Het is mogelijk om het vlees per persoon te laten verpakken. Het is niet mogelijk om de sauzen en salades per persoon te verpakken.
Het is zeker mogelijk om een combinatie te maken tussen verschillende pakketten. Let hierbij wel op dat ieder pakket een minimale afname van 4 stuks heeft. Om bijvoorbeeld een combinatie te maken tussen de Standaard- en Royal pakket moeten er dus minimaal 8 menu's worden besteld, waarvan 4 met Standaard en 4 met Royal sauzen. Voor de vleesmenu's kunnen er wel kleinere aantallen worden besteld.
Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met allergieën. Bij elk menu vindje de allergie-informatie betreffende dat specifieke menu. Zo kun je zelf heel makkelijk zien wat je wel en niet mag eten.
Neem direct contact met ons op.