Binnen AZ hebben wij al heel lang een ISO22000 Certificering. Door deze certificering hoeven wij maar een beetje aan te scherpen in de manier waarop wij jouw producten klaarmaken om te voldoen aan de coronamaatregelen. Voor de bezorging hebben we, voor onze en jullie veiligheid, wel een flink pakket nieuwe regels opgesteld. Hieronder een greep uit de nieuwe instructies voor onze bezorgers:

  • Bij aankomst bij A-Z reinig je direct je handen. Dit doe je dus nog voor je naar de balie,
    je bus of de kantine gaat.
  • Voor vertrek en bij terugkomst reinig je  alle oppervlakten in de cabine met het door AZ geleverde reinigingsmateriaal en wegwerp poetspapier. Het papier deponeer je in de afvalbak
  • Voor een bezorg of ophaal moment desinfecteer je handen en  trek je de handschoenen aan die in de bus liggen. Gedurende de volledige bezorging houd je deze handschoenen aan. Na bezorgen verwijder je de handschoenen VOOR je in de bus stapt en deponeer je deze achter in de laadruimte. Dit om besmetting van het interieur te voorkomen. Eenmaal in de cabine desinfecteer je nogmaals je handen.
  • Tijdens je werkzaamheden houd je zo veel mogelijk afstand van elkaar. Tijdens het laden van je bus probeer je zoveel mogelijk afstand te houden. Zorg dat er dus minstens 1 lege laadplek tussen jullie in zit
  • Schud natuurlijk geen handen bij de klant, en probeer zo veel mogelijk op pin aan te sturen. Mocht je toch contant geld ontvangen, laat de klant dit dan op tafel leggen.
  • Wanneer je bij de klant arriveert overleg je eerst of de klant wil dat je bestelling binnenshuis plaatst, of dat hij/zij deze liever bij de voordeur geplaatst heeft.
  • Het kan zijn dat er gedurende de dag door je leidinggevende/kwaliteitsmanager gevraagd wordt je temperatuur op te nemen. We gaan er van uit dat iedereen hier het belang van inziet en zijn of haar medewerking hieraan verleent.