Kerst Pangasiusfilet in Dille Room Saus

Kerst Pangasiusfilet in Dille Room Saus

Kerst Pangasiusfilet in Dille Room Saus

Eet jij vis met Kerst?

Bijna Kerst. Ga jij voor een kerst visgerecht dit jaar? Dan ben je bij A-Z aan het goede adres. Ook ik mag op zijn tijd genieten van een heerlijk visje gebakken in een lekkere klont boter. Diversiteit houdt mijn smaakpapillen nieuwsgierig en tijdens het kerstdiner ben ik natuurlijk degene die mijn tafelgenoten voorziet van culinaire tips. 'Ook jou help ik graag om jouw kerstdiner nóg smakelijker te maken met dit heerlijke visrecept. Benieuwd? Lees hieronder verder.

Pangasiusfilet in dille roomsaus

Benodigdheden: 

1x Vis Gourmet Menu
1x Gourmet A-Z sauzen & salade pakket

Bereidingswijze:


* Smelt een flinke klont boter in je pannetje/bakplaat.

* Zorg ervoor dat de brander op zijn warmst staat en bak de Pangasiusfilet.

* Haal de filet uit de pan/bakplaat en voeg een lepel uien toe.

* Bak de uien tot deze glazig zijn en zacht, maar niet verkleurd.

* Meng nu 3 lepels vocht van de komkommersalade en 1 lepel
van de aangemaakte pannenkoekenmix.

* Voeg dit mengsel toe aan de uien.

* Voeg nu de Pangasiusfilet weer toe aan de saus en laat deze inkoken tot de gewenste dikte.

* Klaar is Kees. Smullen maar.