Bijna Kerst. Ga jij voor een Kerst Gourmet Menudit jaar? Dan ben je bij A-Z aan het goede adres. Ook ik mag op zijn tijd genieten van een heerlijk visje gebakken in een lekkere klont boter. Diversiteit houdt mijn smaakpapillen nieuwsgierig en tijdens het kerstdiner ben ik natuurlijk degene die mijn tafelgenoten voorziet van culinaire tips. Ook jou help ik graag om jouw kerstdiner nog smakelijker te maken met dit heerlijke vis gourmet recept. Benieuwd? Lees hieronder verder.
Hoe maak je een Pangasiusfilet in dille roomsaus?
Benodigdheden
Gourmet A-Z sauzen & salade pakket
Aan de slag
Smelt een flinke klont boter in je pannetje/bakplaat.
Zorg ervoor dat de brander op zijn warmst staat en bak de Pangasiusfilet.
Haal de filet uit de pan/bakplaat en voeg een lepel uien toe.
Bak de uien tot deze glazig zijn en zacht, maar niet verkleurd.
Meng nu 3 lepels vocht van de komkommersalade en 1 lepel van de aangemaakte pannenkoekenmix door elkaar.
Voeg dit mengsel toe aan de uien.
Voeg nu de Pangasiusfilet weer toe aan de saus en laat deze inkoken tot de gewenste dikte.
Klaar is Kees. Smullen maar!
Geschreven doorRobert
"Ik ben momenteel werkzaam als Manager Support, Kwaliteit & Innovatie bij A-Z Barbecue Service. Mijn passie ligt voornamelijk bij de product-ontwikkeling. Of het nu recepten, nieuwe producten of menu's zijn: Laat mij maar lekker experimenteren en fantaseren. Ik plaats geregeld barbecuetips en 'lekker makkelijk recepten' op deze blogpagina. Dus ...