Barbecue Tips

Barbecueën is en blijft een populaire activiteit. Wanneer de temperaturen stijgen, wordt bij veel mensen de barbecue weer aangemaakt. Wij geven jou graag enkele barbecue tips die ervoor zorgen dat jouw barbecue één groot feest wordt.

Barbecue Tips voor Beginners en Gevorderden

Het goed kunnen barbecueën is voor sommigen een peuleschil maar voor een groot aantal mensen kent de barbecue nog vele geheimen. Wij vertellen je graag meer over onder andere het gebruik van de barbecue, het bewaren van je vlees, de veiligheid en wat nu het lekkerste is op de barbecue. Want als barbecue specialist met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij altijd wel nieuwtjes te melden. Dit delen wij uiteraard graag met jullie! Zo draait het gebruiken van een barbecue om geduld. Voordat je begint met je barbecue feest moet je de tafel niet te vol zetten. Anders hebben je gasten geen honger meer als het eerste vlees gaar is.

Barbecue Tips voor het Bereiden van Vlees

Strijk het rooster in met olijfolie en laat de grill gloeiend heet worden. Begin dan met het vlees te roosteren dat het snelste klaar is zoals biefstuk. Dep overtollige marinade van het vlees en let op met vettere stukken vlees. Het vet komt dan in het vuur en kan dan voor vlammen zorgen. Voorkom uiteraard dat het vlees aanbrandt. Verbrand vlees is niet lekker en tevens ongezond. Snijd daarom de aangebrande stukken van het vlees.

Voor meer informatie over het bereiden van barbecue vlees of het schoonmaken van de barbecue, lees dan snel onderstaande barbecue tips: