Chefkok Dennis breit een eind aan zijn verhaal

 Chefkok Dennis breit een eind aan zijn verhaal

Chefkok Dennis breit een eind aan zijn verhaal

-vervolg-

Chefkok Dennis vertelt verder

De drukte

Het is volop zomer. De A-Z machine draait op volle toeren. Als het druk is op de zaak ben ik op mijn best. Ik bewaar het overzicht en geniet ervan om elke klant te voorzien van een tot in de puntjes verzorgde barbecue. A-Z Barbecue Service voelt als een warm bad voor mij. Ik woon op ongeveer 1 km van de zaak en kan op mijn fietsje naar het werk. Ook bij calamiteiten kan ik binnen enkele minuten aanwezig zijn. Ik hoor jullie denken: 'Je barbecuet zeker ieder weekend?' Dat klopt bijna. Wel vaak, maar niet ieder weekend. Dat zou mijn vrouw niet goed vinden haha.

Tips van de Chef

Wil je dit jaar iets nieuws proberen op de barbecue? Bestel dan eens ons Burger en Dogs Menu. Leuk als tappasbarbecue voor bij een bedrijfsborrel, voetbalwedstrijd of Formule 1 race. Houd je van extra luxe vlees? Dan is het Bourgondisch Barbecue Menu echt iets voor jou. Op beide pareltjes ben ik zeer trots. Ik ben dan ook benieuwd hoe de klant deze zomer deze menu’s zal ontvangen. De horeca zit in mijn bloed en mijn bloed zit in A-Z. Ik heb mijn best gedaan deze zomer voor jullie extra speciaal te maken met mijn nieuwe grillspecialiteiten. Ik zal mijn naam als 'Chef Special''waar maken, zeker weten. Fijne zomer verder nog én grill ze!

-einde-