Black Friday 2023 is in volle gang

Black Friday  2023 is in volle gang

Black Friday 2023 is in volle gang

Black Friday 2023 

Black Friday (Nederlands: Zwarte Vrijdag) is ontstaan in Verenigde Staten en valt de dag na Thanksgiving Day, dat wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Op vrijdag hebben de meeste werknemers in de Verenigde Staten vrijaf. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Er wordt met hoge kortingen geadverteerd om klanten te lokken. Heel wat winkels gaan al vroeg in de ochtend open en klanten staan vaak uren in de rij tot de winkels open gaan. Ook in Nederland is Black Friday inmiddels niet meer weg te denken.

Hoe kom je de dure decembermaand door?

Kerst en Oud & Nieuw komen eraan. In de decembermaand vliegen de euro’s uit je portemonnee: Je wilt graag stralen in een nieuwe outfit maar ook graag iets lekkers op tafel zetten voor je gasten en je kinderen en geliefden verwennen met kerstcadeautjes. En dat kost geld. Veel geld. Om jou tegemoet te komen in de decemberkosten heeft A-Z daarom ook een Black Friday deal op touw gezet. Met de code BLACKFRYDAY23 (heel december inwisselbaar) kan 1 persoon gratis gourmetten ter waarde van 25 euro.  Dus 3 hele dagen korting op jouw gourmetlevering in december. Deze black Friday deal moet je gewoon pakken!

Cyber Monday 2023

Op de maandag na Black Friday worden normaliter de online-kortingen uitgedeeld. Op de black Friday deals wordt nog eens een flinke extra online-korting gegeven om zo de consument te verleiden tot extra online aankopen. De kerstinkopen worden dan veelal gedaan vanuit huis. Lange wachtrijen en drukke winkels kunnen worden vermeden. Ook A-Z geeft op Cyber Monday 25 euro korting op een Sinterklaas Gourmet die je laat bezorgen op 1 t/m 10 december met de code SINTERKLAAS23.  Vanuit je luie stoel bestel jij jouw sinterklaasgourmet op Cyber Monday. Lekker makkelijk!

Ga jij ook alvast jouw feestdagen gourmet met voordeel bestellen én plannen? Onze A-Z datumprikker helpt je graag een handje mee!