Dat ik (chefkok Robert) van kokkerellen houd, is overduidelijk. Voor de Kerstdagen heb ik dan ook weer extra uitgepakt met het Kerst Gourmet Menu. Zo kun jij aan het kerstdiner stralen als een échte chefkok. Benieuwd naarmijn kerstgerecht? Lees hieronder dan snel verder.
Benodigdheden
1x Kerst Gourmet Menu 1x A-Z Gourmet sauzen & salade pakket 1x Royal Gourmet sauzen & salade pakket 1x Gemengde Sla met Dressing
Aan de slag
Gooi een klontje bakmargarine in het gourmetpannetje of op de bakplaat.
Bak het Geitenkaasje rondom krokant en leg deze apart. Gooi het bakvet niet weg.
Verwarm de walnoten (van de waldorfsalade) in het overgebleven bakvet. Leg deze ook apart.
Meng een lepel Mosterd-Honingsaus (Royal Gourmet Sauzen & Saladespakket), twee lepels olie met uien van de Tortellini salade en een lepel vocht van de Amsterdamse Ui-salade tot een frisse vinaigrette.
Bedek nu je bord met bladsla en giet de vinaigrette erover.
Schep 2 lepels Waldorfsaladeen Rode Bietensalade (Royal Gourmet Sauzen & Salade pakket) over de sla.
Garneer met het Geitenkaasje omwikkeld met spek, walnoten en eventueel stukjes appel.
Klaar is Kees. Smullen maar!
Geschreven doorRobert
"Ik ben momenteel werkzaam als Manager Support, Kwaliteit & Innovatie bij A-Z Barbecue Service. Mijn passie ligt voornamelijk bij de product-ontwikkeling. Of het nu recepten, nieuwe producten of menu's zijn: Laat mij maar lekker experimenteren en fantaseren. Ik plaats geregeld barbecuetips en 'lekker makkelijk recepten' op deze blogpagina. Dus ...