Wat eten de meeste Nederlanders met Kerst?

Wat eten  de meeste Nederlanders met Kerst?

Wat eten de meeste Nederlanders met Kerst?

Bijna Kerst

Heb je besloten om te gaan gourmetten met Kerst? Proficiattttt, dit is het beste wat je met deze dagen op tafel kunt zetten. Het is inmiddels een kersttraditie geworden... lekker thuis gourmetten wint het bij ons Nederlanders nog steeds van de zelfbereide kalkoen. Waarom? De kerstdagen zijn al druk genoeg met familiebezoek, kerkbezoek en elkaar verwennen met cadeautjes dat veel tijd doorbrengen in de keuken er meestal bij in schiet.

De keuze is reuze

Wij leveren vegetarische menu’s, vismenu’s maar ook onze vleesmenu’s zijn populair met Kerst. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen en kunt de drukke winkels vermijden. Hoe heerlijk is dat! Welke kerstgourmet (bij)gerechten we leveren? Teveel om op te noemen. Neem maar eens een kijkje in onze online-winkel en je zult versteld staan van de mogelijkheden die wij bieden op culinaire gebied. Voor Opa hebben we een bijvoorbeeld een heerlijke biefstuk, voor Oma een lekker visje en voor de kids een overheerlijke hamburger of pannekoek. Paps en Mams lusten natuurlijk alles (ze moeten tenslotte het goede voorbeeld geven), van vis, vegetarisch tot een overheerlijk varkenshaasje. De bijgerechten kerstgourmet zijn divers en verrassend, van de bekende champignons tot de vergeten groentemix. Als kers op de taart kun je met de kerstdagen ook nog eens genieten van onze heerlijke desserts zoals o.a. een chocolade trio of een aardbeientriffle.

Gewoon bestellen

Gourmetten met Kerst? Niet twijfelen, gewoon bestellen. Dit wordt jouw gezelligste én makkelijkste Kerst ooit, zeker weten! Vergeet je niet een foto te maken tijdens het gourmetten en deze te delen op onze Socials? Zo kun je ook je vrienden culinaire inspireren. Maak het je 'lekker makkelijk' komende Kerstdagen, mijn bedrijf helpt je graag. Zien we ons met Kerst?

Met culinaire groet,

Jack