Luxe Kerst salade met Geitenkaas

Luxe Kerst salade met Geitenkaas

Luxe Kerst salade met Geitenkaas

Hoe maak je een Luxe Kerst Salade met Geitenkaas?

Dat ik (chefkok Robert) van kokkerellen houd, is overduidelijk. Voor de Kerstdagen heb ik dan ook weer extra uitgepakt met het Kerst Gourmet Menu. Zo kun jij aan het kerstdiner stralen als een échte chefkok. Benieuwd naarmijn kerstgerecht? Lees hieronder dan snel verder. 

Benodigdheden Luxe Kerst Salade met Geitenkaas

1x Kerst Gourmet Menu
1x A-Z Gourmet sauzen & salade pakket
1x Royal Gourmet sauzen & salade pakket
1x Gemengde Sla met Dressing

Bereidingswijze Luxe Kerst Salade met Geitenkaas

* Gooi een klontje bakmargarine in het gourmetpannetje of op de bakplaat.

* Bak het Geitenkaasje rondom krokant en leg deze apart. Gooi het bakvet niet weg. 

* Verwarm de walnoten (van de waldorfsalade) in het overgebleven bakvet. Leg deze ook apart.

* Meng een lepel Mosterd-Honingsaus (Royal Gourmet Sauzen & Saladespakket), twee lepels olie met uien van de Tortellini salade en een lepel vocht van de       Amsterdamse Ui-salade tot een frisse vinaigrette.     

* Bedek nu je bord met bladsla en giet de vinaigrette erover.

* Schep 2 lepels Waldorfsalade en Rode Bietensalade (Royal  Gourmet Sauzen & Salade pakket) over de sla.     

* Garneer met het Geitenkaasje omwikkeld met spek, walnoten en eventueel stukjes appel.

*  Klaar is Kees. Smullen maar!