Vegetarisch gourmetten? Wij regelen het!

Vegetarisch gourmetten? Wij regelen het!

Vegetarisch gourmetten? Wij regelen het!

Geen liefhebber van vlees of vis?

Geen liefhebber van vlees of vis? Dan is ons Vegetarisch Gourmet Menu een perfect alternatief. In deze vega gourmetschotel vind je onder andere de vegetarische varianten van de welbekende gourmetklassiekers. Zo hebben we de red carrot burger, bloemkool nuggets en funky falafel balls. Daarnaast worden er verschillende vegetarische bijgerechten bij iedere bestelling geleverd. Denk hierbij onder andere aan aardappelwedges, courgette partjes en een heerlijke paprikamix.

Een vegetarische Kerst gourmetschotel bestellen?

Eet iedereen uit je gezelschap graag vegetarisch? Dan kun je onze vega gourmetschotel voor iedereen bestellen. Daarnaast kan het natuurlijk ook voorkomen dat slechts een gedeelte van je gezelschap vegetarisch eet en de rest wel graag vlees of vis eet. Dan is het ook mogelijk om een vegetarische schotel bij te bestellen. Op deze manier zet jij  met Kerst altijd voor ieder wat wils op tafel. 

Heerlijke Kerst vega gourmet voor thuis of op locatie

Bestel je vóór 13:00 een vega gourmetschotel, dan kunnen wij deze de volgende dag al bij je thuis bezorgen. Met alle geleverde ingrediënten en extra’s uit het sauzen en salade-pakket kun jezelf dan heerlijke vegetarische gourmetrecepten maken. Wat te denken bijvoorbeeld van de heerlijke mozzarella-tomaat crêpe. Met ons vegetarische gourmet menu kun je dus lekker experimenteren en zelf je gerechten samenstellen. Let op: voor 25 en 26 december geldt vol=vol!